23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLimuzina regelui, scoasă la licitaţie

Limuzina regelui, scoasă la licitaţie

Limuzina oficială a Regelui Mihai I va fi expusă în cadrul primei Licitaţii de Maşini de Colecţie, în perioada 23 – 26 august, într-un club din stațiunea Mamaia, informează printr-un comunicat, organizatorii, citaţi de NewsIn.
„Extrem de apreciat de către Majestatea Sa, conducător auto cu o vastă experienţă, modelul BMW 760Li a fost limuzina oficială cu care a făcut mai multe călătorii în ţară şi în străinătate. Maşina se află în stare excelentă şi poate atinge viteza de 250 km/h, având un motor V12 de 5972 cmc şi 439 CP. În plus, are toate sistemele de siguranţă şi confort, inclusiv sistem de navigaţie, televizor, frigider. Preţul de pornire este de 12.000 de euro“, explică organizatorii licitației.
Un alt automobil pentru care vor putea licita pasionații de automobilism este monopostul Ferrari F399, condus de Michael Schumacher la mondialele din 1999. Un alt model celebru apreciat de-a lungul timpului este un Lincoln Continental, maşina lui Don Vito Corleone din filmul „Naşul/The Godfather“ regizat de Francis Ford Coppola. Modelul scos la vânzare la licitaţie are anul de fabricaţie 1947 şi are un preț de pornire de 15.000 de euro. Automobilele de colecţie vor putea fi admirate de pasionaţi într-o serie de evenimente-surpriză. Acestea, dar şi licitaţia, sunt pregătite de casa Artmark.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS